View Single Post
Stary 30-10-2019, 15:17   #202
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Czujniki ciśnienia w oponie, a opony zimowe

Cytat:
Napisał andrzej139 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skoro mówię, że mam czujniki i są one na oryginalnych kołach, nie zamienianych podczas całej eksploatacji samochodu, niekulturalnie zarzucać mi nieprawdę.
Tak się składa, że napisałem to już wcześniej:
Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ewentualnie mieli już tylko koła z czujnikami i takie wypuszczali.
Że jest możliwość, że koła z czujnikami były montowane wcześniej niż cały systemu, bo np. takie mieli na stanie.
Poza tym pisaliśmy nie o ewentualnej zamianie kół przez salon przed sprzedażą używki, tylko podczas eksploatacji od nowości przez 2-3 lata. Tego nikt nie kontrolował. Ja nigdzie nie zarzucałem kłamstwa, jedynie poddawałem w wątpliwość fakt posiadania czujników z fabryki, ale tego niuansu nie zauważyłeś.

Natomiast tekst
Cytat:
Napisał andrzej139 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może to teraz forma tęczowej kultury?
jest po prostu chamski w stosunku do mnie i świadczy własnie o braku kultury. Nie interesuje mnie twój światopogląd.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem