Cześć
19" mam od nowości, w takich wydawali Viniale.
komfort dobry, nierówności nie są jakoś specjalnie wyczuwalne bo i zawieszenie jest komfortowe, jedynie na krawężniki trzeba wjeżdżać bardzo bardzo ostrożnie ...
Na zime mam 18" - tu mogę powiedzieć że dają już komfort ale psychiczny, uczucie że gumy jest wiecej przydaje się przy parkowaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w samej jeździe nie widze różnicy 19" vs 18"
Co bym wybrał? jednak poszedłbym w 18" , nie lubie myśleć że opona może się ugiąć i zarysuje dość drogie felgi, 18" wydaje mi sie optymalne wizualnie i komfortowo.
Choć nie ukrywam, jak auto stoi na 19" przyciąga wzrok, ale na zime kupiłem felgi od STline dzieki czeku i na 18" robi wrażenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.