Cytat:
Witam kolegów.
Przewertowałem cały wątek i mam parę pytań. Mam monde mk4 lift 2012 i chciałem wymienić lampy zwykłe h7 na soczewki h7 z doświetlaniem zakrętów bez pozycyjnych. Takie też zakupiłem, zamontowałem p&p ustawiłem na SKP i świecą prosto i nie wywala błędu na C+. Teraz muszę zamontować moduł AFS i dorobić kawałek wiązki. Mam pytanie czy do całej instalacji soczewek do mondka potrzebuję jeszcze dołożyć czujniki poziomowania jak do xenonów (mam pokrętło przy włączniku/wyłączniku świateł), bo w tym wątku jest mowa tylko o module AFS -chce się upewnić, czy wystarczy tylko sam moduł i kawałek instalacji, no i czy moduł AFS z przed lifta będzie pasował do moje polifta?? A przy okazji może ma ktoś na zbyciu moduł AFS do soczewek z wtyczką nie za góry złota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
Pozdrawiam
|
Czyli jest możliwość po prostu wsadzenia skrętnej soczewki bez modułu AFS bez większych konkretnych problemów oprócz tego, że nie będzie skrętna?