Cytat:
Spokojnie, poczekamy. A nóż to ja będę tym pierwszym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do kupna mocniejszej, droższej (minimalnie) wersji, to swoje przesłanki ku temu już opisałem wcześniej. To był mój świadomy wybór, włącznie z myślą o późniejszym chipowaniu. Liczyłem i analizowałem na prawdę długo i z rozmysłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A rata miesięczna większa o około 30-35 zł 140KM vs 125KM to sam przyznasz, niewiele.
Bump:
Jak będę miał w planach okolice Poznania, z przyjemnością podjadę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tymczasem podpytam jeszcze w mojej okolicy.
|
Znalazłem w Trójmieście tunera, który twierdzi, że spokojnie może to ogarnąć, dodając max.15-20 koni. Te liczby wziął raczej z kapelusza, a nie z praktyki, ale mniejsza o to. Czy da radę, stwierdził po zrobieniu fotki z typem/numerem seryjnym komputera Bosch mojej Fiesty (tego co jest obok akumulatora) i sprawdzeniu u siebie w kompie, czy potrafią ten konkretny komputer połączyć ze swoim sprzętem. Rzekomo tak.
Problem w tym, że chwilowo na takie "rozrywki" nie mam ani kasy, ani czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc temat chwilę musi poczekać. Pewnie do 1.połowy 2020.