View Single Post
Stary 07-11-2019, 12:33   #21
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Montaż felg 19 ... czy aby napewno

Dobra, wiem już że 2 odpada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zostaje 1 i 3, teraz tak, 1 ma fajniejszy kolor, łatwiejsza w naprawach w razie "W", ale ma 7,5" i ET50. Moje obecne "letnie" mają mają 8" i ET45, czyli jak bym te "1" założył to mam 11,5mm bardziej wpadnięte koło, a to mi nie bardzo pasuje. Dystans odpada bo są szpilki, a dystanse ze szpilkami zaczynają się chyba od 25mm. Obecne odsadzenie bardzo mi się podoba, i mniej mi nie leży. Obecnie wygląda tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nr3 też mnie się bardzo podobają, ale polerowane ranty to proszenie się o kłopoty no i prawie bliźniaki tych co mam, tyle że kolorystyka inna. Za to one mają 8" i ET49, czyli 4mm mniej od obecnej felgi, więc sprawa raczej pomijalna.
Chyba że te 3 pójdą na lato, a obecne na zimę, sam już nie wiem...

Oryginalne 17" na jakich auto wyjechały z fabryki miały 7,5" i ET55, więc były "wpadnięte" o 16,5mm bardziej od moich obecnych i IMO auto wyglądało koszmarnie, chciałbym tego uniknąć...
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem