View Single Post
Stary 09-11-2019, 11:18   #1817
forger
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: Focus Active HB
Silnik: 1.5 EB 150KM M6
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Jaworrr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@forger , gratulacje i przyjemnej jazdy!
Dzięki !

Wczoraj i dziś jeździłem tylko po mieście + trochę zabawy z ustawieniami SYNC.
Drzwiami trzeba mocniej trzasnąć bo jak lekko to są niezamknięte. Uruchamianie silnika idealnie pod prawy kciuk. Szybko okazało się, że BLIS jest bardzo przydatny. Stałem przez ponad minutę gdy spod sklepu chciałem wyjechać tyłem, a system mi pikał niemal na okrągło - przejechało 5-6 samochodów. Bez systemu obserwacja była utrudniona bo TAXI tak stanęło na włączonych światłach, że skutecznie "maskowało" nadjeżdżające samochody. Podoba mi się, że np. zjazdy z rond czy prędkość z navi jest na ekraniku między zegarami. W SYNC zmieniłem ustawienie DSP z "wszystkie miejsca" na "kierowca" i trochę lepiej słychać wysokie tony - może to się jeszcze wygrzeje, ale jestem pewny, że jak na początku roku słuchałem w salonowym samochodzie to wysokich tonów było więcej, a zestaw był też podstawowy. Ustawienie "przód" dla DSP nie załącza się. Zapisywanie stacji radiowych nie jest wybiórcze do nazwy stacji, ale do tego co właśnie gra i wyświetla się na ekranie, więc potrafi zapisać fragment tytułu utworu jako nazwa stacji, jeśli akurat wtedy przytrzymamy zapisywanie.
forger jest offline   Odpowiedź z Cytatem