View Single Post
Stary 13-11-2019, 10:38   #131
piwokogrzrgorz
ford::amateur

Model: Escape
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: "MyFord Mobile" - aplikacja do komunikacji z samochodami

Cytat:
Napisał maciej_b Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po przeczytaniu tego wątku też byłem zaskoczony możliwościami współczesnych Fordów. Bo kto by pomyślał, że Ford będzie miał takie frykasy.
Od kilku dni jestem użytkownikiem Transita MK 8 MY2019.75. Z nieszczęsnym niby Sync 2.5. I co się okazało...po założeniu konta na FordPass i kilku 'klikach' mogę zdalnie otworzyć/zamknąć auto, zobaczyć poziom paliwa/zasięg oraz sprawdzić lokalizację...
Taki trochę OT dotyczący dystrybucji bajerów przez Forda... Też jestem zaskoczony jak Tadeusz w pierwszym poście...pomimo upływu czasu.
Czyli fordpass działa, ale sądzę, że w Twoim przypadku chodzi o wersję auta wyprodukowaną na Europe? Bo tu raczej rozważania jak uruchomić connect w autach zza oceanu.

A wracając do tematu - czy coś się wyjaśniło, podsunęło? Czy tak jak kilka postów wyżej ktoś stwierdził, że produkowane na usa tcu mają inną częstotliwość i nie da się ich uruchomić (poza tcu z elektryków oczywiście, które jakimś cudem działają)
piwokogrzrgorz jest offline   Odpowiedź z Cytatem