Cytat:
|
750 nowych aut, ja miałem na myśli już wydane.
Pilnuję tego tematu, bo mam u siebie usterkę, która pasowałaby do tej akcji, informację mam od osoby, która pracuje w aso.
|
O autach wydanych nic mi nie wiadomo, ale skoro w tych wyprodukowanych ale jeszcze nie wydanych coś grzebią, to pewnie mają ustaloną procedurę naprawy i te wydane będą niebawem wzywać na akcję serwisową.
Teraz ponarzekam:
Czekam już siódmy miesiąc na odbiór. miałem odebrać przed 11 listopada a tu taka wtopa i nie wiem kiedy odbiorę. Mogę sobie tylko gdybać. Więcej się dowiaduję z forum niż od sprzedawcy. To będzie mój pierwszy w życiu nowy samochód, trzeci w ogóle (na początku Astra jedynka, później focus MK1). Kupuję nowy, bo rynek aut używanych w Polsce uważam za patologię i jeżeli człowiek nie ma możliwości odkupić używanego samochodu od kogoś z rodziny albo jakiegoś bliskiego znajomego, to ryzyko władowania się na jakąś minę w postaci powypadkowego strucla jest ogromne.
Wybrałem Fokę trochę ze względu na sentyment do marki, trochę ze względu na "legendarne" właściwości jezdne, ale przede wszystkim dlatego, że mój MK1 nigdy mnie nie zawiódł i pomimo wieku (prawie 16 lat) i przebiegu - 270 tys., prowadzi się lepiej niż trzyletnia octavia, którą mam okazję jeździć służbowo (wyciszenie podobne a stabilność przy prędkościach autostradowych nieporównywalnie lepsza w starej Foce). Przebolałem że brakuje czwartego gara, przebolałem, że wywalili wielowahacz na rzecz belki, ale teraz już mi się kończy cierpliwość.
Z konkurencji brałem pod uwagę jedynie Ceed-a. Moim zdaniem te auta są bardzo zbliżone do siebie, więc wybrałem forda, bo po prostu lepiej się w nim czułem "serce tak podpowiadało"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Mój VIN to: WF0PXXGCHPKU50671
|
Nie ma go na liście.