Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.
Po przejechaniu ponad 400 km mogę już cokolwiek powiedzieć o pierwszych wyłapanych problemach.
- Dwa razy zdarzyło się, że po odpaleniu i wrzuceniu wstecznego radio grało i czujniki parkowania było słychać, ale sam ekran odpalił się dopiero po jakichś 15-20 sekundach.
- Dziś po powrocie z myjni wjeżdżałem do garażu i standardowo czujniki sobie pokrzyczały, a na koniec gdy już się zatrzymałem pojawiła się na może 5 sekund informacja "awaria czujników parkowania".
- Gdy pasażer opuści tylne lewe siedzenie - w tym przypadku dziecko wysiada z fotelika podczas pracy silnika, wyświetla się wykrzyknik na ekranie na tym siedzeniu i nawet kliknięcie OK nie zamyka tego komunikatu. Znika on sam po jakimś czasie.
Soft:
- SYNC 3.3 - nie działa opcja ustawienia dźwięku na przód, działa opcja kierowca i wszystkie miejsca.
- FordPass na Androidzie potrafił się załączyć po wielu minutach a nawet godzinach. Dziś sam się zaktualizował. Łączy powiedzmy w ciągu minuty ale na 5-6 prób, 2x sam się zamknął (zniknął z ekranu) choć aplikacja dalej działała w tle.
|