Temat: [Focus 2011-2014] Aktywna żaluzja chłodnicy
View Single Post
Stary 24-11-2019, 12:15   #85
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Aktywna żaluzja chłodnicy

Cytat:
Napisał EinfacherMann Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)Żeby korzystac z wersji rozszerzonej Forscana potrzebne sa odpowiednie pliki kalibracyjne (rowniez do sciagniecia). Szczegolow nie bede opisywal bez problemu do znalezienia w internecie. Przed robieniem zmian polecam obejzenie paru filmikow na YT.
A przez chwilę myślałem, że będzie jakaś rewelacyjna/przełomowa informacja. Niestety to jest "zwykła" wiadomość typu - coś wiem, ale wam nie powiem, poszukajcie sami. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał EinfacherMann Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Parametr ktory nalezy zmienic znajduje sie (jak juz ktos wczesniej tu napisal) w konfiguracji centralnej na poziomie podstawowym (tryb normalny), u mnie na 3ciej pozycji od konca "Key_Code: With/Without_Active_Gril_Schutter"
Wklejasz jakieś miniaturowe miniaturki miniaturek i tylko sam może je odczytać.