Cześć,
Podłączałem sobie wczoraj zasilanie do diód led w lampce podsufitki (tych czerwonych) i przy okazji demontażu całego plastiku ze schowkiem na okulary natnąłem się na nieużywane kostki. Auto ma fabryczny BT/VC mikrofon jest na zdjęciu widoczny, czujnik deszczu, zmierzchu, lusterko fotochromatyczne jest i wszystko działa. Co to za pozostałe kostki i od czego są? Mondeo to przedlift.
Niech mi ktoś powie, że jedna z tych kostek do zasilanie właśnie dla tych diód led i niepotrzebnie siedziałem wczoraj godzine szukając 12V po zapłonie za schowkiem przy +4 stopniach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.