Cytat:
to nie jest odgłos stuknięcia o blachę tylko odgłos tego plastikowego zawiasu wysuwającego się z drzwi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dać sobie pauzę w 1:12 na tym filmie dobrze widać, że jest jakiś milimetr odstępu od powierzchni drzwi - po prawej ich stronie filmiku.. w 0:26 na górze widać jeszcze lepiej tą szparkę.. i tak jest u mnie - to jest obejma a nie przyssawka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak ktoś ma inaczej, to reklamować.
|
Bo ty patrzysz na szczelinę od zewnątrz a to bije bardziej od wewnętrznej strony i się cofa. Są nawet specjalne wytłoczki żeby zminimalizować kontakt z blachą które zaznaczyłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
raczej stukniecie , które prawie nic nie "powinno" zrobić , mam te nakładki i mam dokładnie taki sam odgłos , dodam że w drzwiach kierowcy widać delikatne otarcia od tej osłony ( łatwe do spolerowania ) , więc kolego AdoKrycha007 tak nie do końca...
|
Dokładnie tak jest. Nawet niektórzy sprzedawcy informują o tym.