Cytat:
|
Po nocy wszystko się naprawiło. Ver. 19278 śmiga super. Nic nie tnie.
Bugi jakie pozostały to:
- Brak możliwości wybrania głosowo adresu
- W ustawieniach testowych nie można zmienić theame na Lincoln My 20 czy jakieś inne bo ekran robi się czarny. (Więc ustawić na stałę przez, Forscana nawet nie próbuje)
- Podczas nawigowania jak użyjemy wyświetlania jako "Pełna Mapa" to i tak przy kolejnym skrzyżowaniu wróci do podzielonej mapy - wskazówki z widokiem z góry.
- Podczas gaszenia samochodu, po otwarciu drzwi i tym samym wyłączeniu urządzenia, wyświetla się standardowa animacja rozjeżdżania elementów na boki, tuż przed pojawieniem się loga Ford Błąd polega na ty że przenika na sekundę mapa nawigacji.
- W klawiatuże qwerty podczas wpisywania adresu nie działa myślnik. Żeby go wstawić trzeba wejść w symbole.
Tak dla informacji jeśli chodzi o automatyczne aktualizacje to urządzenie łączy się z serwerem normalnie. Oczywiście co było do przewidzenia wyświetla komunikat że wszystko jest aktualne.
Ford Pass działa i Live Traffic przesyła normalnie dane o korkach
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
|
Witam.
Mam pytanie. Zainstalowałem Sync 3.4 tak jak opisane jest w tutuorialu na cynolabs. Zrobiłem też upgrade z pliku sync3.4-19278-cyonlabs. Po sprawdzeniu wersji okazuje się zaktualizowało na wersję 19274 a nie 19278. Co może być przyczyną że nie mam 19278?