Mam takie w sumie 2 pytania ponieważ zacząłem się interesować czy mój dodatkowy podgrzewacz fabrycznie montowany na pewno dział, chciałbym zapytać czy można się podłączyć przy przekaźnikach od tych świec żarowych z diodami? żeby sprawdzić kiedy i czy się włączają, a jeśli tak to pod które kable bo trochę nie mam jak podłączyć się do tego przy świecach żarowych i nie chce mi się kombinować z przeciąganiem kabla.
Drugie moje pytanie w tym temacie to ostaniu zakupiłem sobie iCar3 Vgate + forscan na telefon i tam w opcjach co przedstawiam na zdjęciu
ostatnie 2 pozycje maja być to rzekomo przekaźniki własnie od tego podgrzewacza, i te wartości zawsze mam na off gdzie np w przypadku świec żarowych czyli układ sterowania GPC po przekręceniu zapłonu na chwile pojawia się On choć wydawało mi się że powinien być tyle czasu ile świece są faktycznie załączone przed uruchomieniem silnika czyli te 30s. Może ktoś ma i sprawny układ i dysponuje sprzętem który by to komputerowo potwierdzał załączanie tych przekaźników.
Nie wiem czemu nie mogę dodać normalnego zdjecia wiec wrzucam link
https://drive.google.com/file/d/1YFN...ew?usp=sharing