Temat: [Escape - Kuga USA] Sync 3 3.4 co wnosi nowego aktualizacja
View Single Post
Stary 06-12-2019, 10:07   #9
gregu77
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Escape
Silnik: 2.0 EB 4WD
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Sync 3 3.4 w Escape

Cytat:
Napisał deny24 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nadal jednak brak było wskazówek z google maps no to się wziąłem w sobie i mimo lekkich obaw machnąłem 3.4 19200

Mógłbyś podrzucić linka do 3.4 19200 Na cyonlabs.inet jest już wersja aktualizacji 19274 podobno z błędami. Wrzuciłem u siebie 3.4 19101 i na razie testuje. Parę porad przy Forscanie też by się przydało. Dopiero zaczynam z nim zabawę a na Youtube tylko filmiki z Mondeo/Fusion. Dzięki.
Wszystkie pliki jakby co możesz znaleźć tutaj : https://ffclub.ru/topic/4188797/jump_450/ tylko konieczne może być używanie np. chrome z włączonym tłumaczeniem
Ja wziąłem to co na cynalabs i doszlifowywałem plikami z tego rosyjskiego forum. nie aktualizowałem jeszcze tylko do 19274, tym bardziej, że jak próbowałem to zrobić z 19101 to mi wyskoczył błąd MEM_ERR03. Chyba coś ciasno z pamięcią się zrobiło. Jak narazie nie zauważyłem żadnych problemów z bluetooth, z USB, szczerze mówiąc nie sprawdzałem wybierania głosowego więc tu się nie wypowiem. Natomiast pieruńsko szybko (w porównaniu do 3.0) łączy się AA. Nie wiem tylko czy wkładu tu nie miała przesiadka na nowy telefon i zainstalowanie na nim AA w wersji 4.8.
Osobiście wolę poczytać na forach niż oglądać filmiki, szukam po różnych kluczach. Duży wątek o Sync3 jest tu: https://www.f150forum.com/ lub właśnie na tym rosyjskim forum, który wskazałem przy plikach. Aktualnie szukam czy da sie coś z logo zrobić i żeby zamiast częstotliwości nazwa stacji mogła być. A z innych modułów to co się da jeszcze na zegarach ustawić. Na forach focusRS chwalą się jakimiś fajnymi menu w IPC zaawansowanych ustawień samochodu, ale jeszcze tego nie rozgryzłem. Częsty problem jaki mam to to, że w wielu dostępnych zestawieniach ustawień as-built są 3 grupy a u mnie tylko 2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze najpierw szukam czy to co mam ustawione ma jakieś odzwierciedlenie do tego co jest na liście. No i szczególną ostrożność zachowuje przy jakich kolwiek zmianach. Zawsze najpierw backup ustawień.
gregu77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem