Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.
Z tą rdza to chyba tak źle nie jest. 16 letni ford nie ma ani grama rdzy. Żony 2 letni jedynie na piastach dziwnie się czerwony zrobił ale to pierdoła. Trochę mnie dziwi bo lakier metalic magnetic gray ma biały podkład pod spodem, a lakier delikatny i trzeba uważać jak z jajkiem. Czymś pociągnięte przy drzwiach może suwak od kurtki i już biała rysa. Uszczelki drzwi delikatniejsze jak w starym. Wsiadając z 2 razy zachaczylem kurtka i uszczelka jakby się odrywała. Silniki toyoty to silniki proste w budowie, siedzenia jakies krótkie byłem w toyocie przed zakupem samochodu dla żony i więcej tam nie wróciłem. Pomijam design, który niczym mnie nie ujmuje. Silnik Matiza też jest 3 cylindrowy i może wielu zaskoczę to był silnik praktycznie niezniszczalny, samochód znikał a silnik szedł do odcięcia. Przejechałem matizem z gazem 200tys i nawet nie wymagał regulacji zaworów. Dobrze, że zgłaszacie nawet drobne sprawy to kolejne egzemplarze będą poprawiane. Przejrzałem te filmiki i widać, że problem usunęli.
Ostatnio edytowane przez timbersher ; 11-12-2019 o 03:58
|