Temat: [Escape - Kuga USA] Sync 3 3.4 co wnosi nowego aktualizacja
View Single Post
Stary 11-12-2019, 08:06   #21
gregu77
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Escape
Silnik: 2.0 EB 4WD
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Sync 3 3.4 w Escape

No to zainicjowałem ciekawą dyskusje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozumiem, że te 200 zł to raczej mało realne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no, trudno, póki co to 32 GB chyba wystarczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na wyspy się nie wybieram, skandynawia na razie też mnie nie ciągnie. Póki co raczej na południe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba, że upgrade łączył by się z jakimiś dodatkowymi profitami, których aktualnie jeszcze nie udało mi się namierzyć. Odtwarzacz wideo co prawda mnie kompletnie nie interesuje ale te ustawienia autka, działające loga albo może jeszcze coś innego ciekawego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak niejako przy okazji, co trzeba by zrobić, żeby trafic się załadował? Przez FordPass'a? Mam u siebie TCU, nawet hot spota mogę włączyć, no ale FordPass nijak nie chce mi się połączyć. TCU to już sobie poczytałem, że raczej się nie połączy, no chyba, że temat ruszy troszkę dalej i coś się wykluje, ale gdzieś coś chyba widziałem że FordPass jakoś inaczej może się połączyć, bo pokazywane było na autkach z takim TCU jak u mnie.
gregu77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem