Cytat:
|
Jade jutro na regulacje ręcznego bo żeby się zatrzymać to trzeba go bardzo wysoko podciągać
|
U Mnie też tak jest,więc chyba wszystkie tak mają.Przyzwyczaiłem się już dawno
U Mnie pojawia się jeszcze dźwięk o którym tu jeszcze nikt nie wspomniał.Chodzi o ręczną zmianę kierunku nawiewu z opcji "auto",a także przy odpaleniu/zgaszeniu auta,wtedy klapy się zamykają/otwierają i słychać skrzypienie przez moment.Na zagranicznym forum
https://www.motor-talk.de/forum/fies...-t6713962.html pojawił się temat o tym,ale nic z niego nie wynikło oprócz tego,że trzeba by deskę rozdzielczą zrzucić,a to średnio mi się widzi,więc odpuściłem
A tak to ogólnie początkowo najdrobniejszy hałas Mnie irytował i już z tym chciałem jechać do aso.Jednak pojeździłem trochę i na ten moment główne odgłosy które się u Mnie pojawiają to te klapy z nawiewu i prawy boczek jest jakby gorzej spasowany.Im głośniej słucham tym bardziej to słychać.
Także na razie jestem zadowolony z auta.
ps.
Spoiler:
Cytat:
|
Od początku coś wpada w rezonans w okolicach pedałów
|
ten rezonans powodują te rury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest na to instrukcja serwisowa która mówi o zamontowaniu takich o-ringów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U niektórych one rozwiązują problem u innych nie.Wtedy montują jeszcze takie opaski
Cytat:
|
dość głośne trzaski jakby z deski rozdzielczej po stronie pasażera
|
Możliwe,że to tablet powoduje te odgłosy.Jest na to nr TSI: 18-2016 chodzi w nim o zamontowanie filcu między śrubą a plastikiem
Cytat:
|
Od nowości wydobywają się metaliczne stuki z okolic prawego przedniego koła.
|
Chyba nie jesteś jedyny,bo widzę,że tutaj
https://www.motor-talk.de/forum/star...-t6748662.html też użytkownik o to pyta,a pewnie szukając głębiej znalazło by się więcej tematów o tym.Najlepiej było by to zgłosić w ASO
Ostatnio edytowane przez wowo213 ; 17-12-2019 o 21:43