Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 19-12-2019, 14:28   #1147
avo4
ford::beginner

Model: Ford Focus mk4
Silnik: 1.0
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał kacper69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może upgrade SYNC pomoże?
Ale to tylko w ASO jest możliwe.
Kontaktowałem się z ASO, nie można ,podobno tylko na razie upgradować tego SYNC samemu.
U mnie jak już głos się wyłączy , to tylko zamknięcie auta z pilota i ponowne otwarcie ratuje sytuację
O ile czytałam na forum to upgrade SYNC robi się samemu - skąd to: "Ale to tylko w ASO jest możliwe." ?
Nie wierzę, że ASO nie zgodziło się na upgrade SYNC-a, Za opłatą na pewno by ci to zrobili. Za opłatą bo faktycznie możesz i powinienes to zrobić samodzielnie. Jest dostęp do plików na stronie Forda i na forum są manuale jak to zrobić. jak pojadę na wymianę oleju to z ciekawości zapytam.

Z reszta jak znam życie to gdyby aktualizacje softu SYNC-a były tylko w ASO to by był lament w kilometrowym wątku, ze FORD nie daje możliwości samemu zrobić aktualizacji softu każe sobie płacić. Nie narzekaj tylko zrób ten upgrade i zobaczymy czy pomoże.

Ja mam SYNC-a w oryginalnej wersji (nie robiłem upgrade) bo nie odczuwam potrzeby - zgodnie z zasadą : działa to nie ruszać. Od września 2018 nie natknąłem się na jakikolwiek problem z SYNC3, używam tez Android Auto i jest OK.

Coś dziwne te problemy macie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aż się wierzyć nie chce.

Bump:
Cytat:
Napisał bernikrk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem czy taki post już był ale czy ktoś może mi powiedzieć jak wymienić żarówki w przednich światłach ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. odkręciłem wszystkie śrubki, wyjąłem kliny i nadal reflektor nie chce wyjść.
Które żarówki wymieniasz? Przednie mijania/drogowe? Przecież do halogenów jest banalny dostęp, po co wyjmować reflektory? Odkręcasz tylko dekle i wyjmujesz kostkę z żarówką.
avo4 jest offline   Odpowiedź z Cytatem