Cytat:
Czy to jest norma w Focusie, że zaraz po odpaleniu samochodu przez mniej więcej 2-3 minuty zegar wskazuje jakąś godzinę z czapy (najczęściej 01:00, ale nie zawsze), a dopiero po tym czasie wskakuje właściwa godzina?
Drugi problem jaki zauważyłem z tym systemem to nagłe i samoistne wyciszanie się grającego radia do 0 na jakąś sekundę, a potem stopniowy powrót do dotychczasowej głośności (na ekranie nic się nie zmienia, żadnego komunikatu). Występuje to w losowych przypadkach.
Samochód odebrałem z salonu na koniec listopada z informacją, że Sync 3 jest zaktualizowany do najnowszej wersji teraz się zastanawiam czy to kwestia tej aktualizacji czy taki urok modelu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
U mnie jest dokładnie tak samo i również odebrałem samochód w listopadzie. Oba problemy występują choć ten z zegarkiem jest dużo bardziej upierdliwy. Czasem się ustawi szybko, czasem nie, czasem na jakąś losową godzinę. Byłem z tym w ASO kilka dni temu ale wg nich soft jest najnowszy i nie ma co aktualizować. Zrobili tylko jakiś reset który nic nie dał. Póki co każą czekać na nową wersję bo nie wiedzą co robić.
Przy okazji, gdyby Ci się to udało jakoś rozwiązać to daj znać.