View Single Post
Stary 20-12-2019, 08:50   #7
Jarri S-max
ford::average

Imię: Jarek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI EcoBlue
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Folia ochronna na przednie reflektory

Cytat:
Napisał citrovit Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A poco oklejać reflektoryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.????????? Co niektórzy popadają w paranoje. A ztym rozpraszaniem to jest wielce prawdopodobne.
Też się nad tym zastanawiałem, ale obejrzałem program Grześka Dudy na TVN Turbo, gdzie pokazał bezbarwną, przezroczystą folię do oklejania lamp, właśnie w celu ich ochrony przed rysami, zwłaszcza zimą... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Cinek78 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale jak wyżej kolega napisał - PO CO ?? Mam auto 4 rok, 110 tysi i z przodu okleiłbym z 10 cm maski bo ma lekkie odpryski po kamyczkach, ale lampy bez najmniejszej ryski są. Może to dziwnie zabrzmi , ale w mojej ocenie "plastik" lamp jest o niebo twardszy od lakieru jaki nam serwują...
OK, okleiłbym, ale nie okleiłem - a teraz byś okleił? właśnie chodzi mi o coś takiego, żeby później nie żałować. Inna sprawa czy plastik lamp S-maxa, który też mi się wydaje być dobrej jakości, nie zmatowi się po kilku latach?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.