Cytat:
Dzięki za odpowiedz, dzisiaj pokonałem schowek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety zakładanie nie jest już takie proste, ja wyciągnąłem pokrętło od zamykania nawiewu i wyjąłem cały ten element. Najpierw założyłem to mocowanie na rurę nawiewu, założyłem schowek i palcami wcisnąłem mocowanie w schowek. Trochę krwi ale się udało.
|
Dziś dobierałem się do schowka przy okazji montażu wyłącznika poduszki pasażera. Z racji że to pierwszy opis na forum, na jaki się natknąłem to dodam, żeby nikt się nie męczył jak kolega, że dostęp do ww. rurki jest od spodu schowka, wystarczy opuścić skrzynkę z bezpiecznikami itp. Przekręcamy pokrętło widoczne na zdjęciu i tyle, wcześniej jedynie musimy zdjąć kawałem maskownicy/tapicerki.
Ameryki być może nie odkryłem, ale tej informacji nie znalazłem, a myślę że się przyda. Reszta opisu pomocna i obrazowa.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
A moze ktos wrzuci jakies fotki?
|
Taką mam, może się przyda potomnym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.