Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 23-12-2019, 14:28   #1179
Jaworrr
ford::advanced

Model: Focus Active kombi
Silnik: 1.5 EcoBoost 150hp M6
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał ucieszko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Być może to jest trop - w trakcie eksploatacji drożność tego filtra zmienia się i problem narasta.
Jeśli dźwięk wydechu zrobi się głośniejszy to tym samochodem nie będzie się dało jeździć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał ucieszko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Należałoby teraz, po fakcie, wsiąść jeszcze raz i sprawdzić. Teraz wiesz, czego nasłuchiwać.
Najgorsze jak okażę się, że testówka też tak wyje... no ale... widziały gały co brały i będzie trzeba problem rozwiązywać inaczej.

Cytat:
Napisał dziedzic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja też nie wychwyciłem nic na jazdach próbnych. W ASO (dwóch) stwierdzili, że to normalny dźwięk.
Ni huhu, tak nie może być. Komputer pokazuje kiedy zmieniać biegi na wyższe, nawet jeśli przeczekasz chwile i zmienisz później to wpadasz często poniżej 2tyś obrotów.
Kurka mój 11 letni golf jest gorzej wyciszony, ale mechanicznie bardziej cichy... z każdą kolejną przejażdżka robię się coraz bardziej wkur*****.
Jaworrr jest offline   Odpowiedź z Cytatem