View Single Post
Stary 23-12-2019, 21:52   #14
specol
ford::advanced

Imię: Tomek
Model: Ford Focus 2 FL Trend
Silnik: 1.6 TDCi 109 ps (mod 131 ps)
Rocznik: 09.2009
Domyślnie Odp: Sprzedaż samochodu i pytania kupujących

Hej. Ja sprzedawałem 2 lata temu mazdę 3. Miałem opisane ogłoszenie z ok 20 zdjęciami. Co kiedy było naprawiane, FV na to, opisany stan auta. stan Blachy itp.

Auto sprzedawałem 2 mc, tak samo jak u was 2 osoby które przyjechały to handlarze, dałem spokój. Jeden to Typowy Janusz z Karyną oglądali auto o 22.30 i stwierdzili po 5 min że nie chcą bo widzą iż słupek przedni i dach są krzywe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na oko oczywiście. Później przyjechało dwóch sympatycznych wojskowych z Wany, byliśmy na OSKP, przejechali się, sprawdzili. Dałem im chyba 500 zł upust cenowy, plus dokupili później odemnie opony zimowe. Więc wszystko kwestia szcześcia, dobrego opisu, zdjęć.

Inna sprawa czego KUR... nienawidze i gardzie. Sam jak szukam auta ludzie wprost w żywe oczy kłamią. I mam tego cholernie dosyć dlatego następne autko będzie nowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jeszcze rok się przemęcze a później kupuje w salonie (nawet na kredyt, wolę tak) i mieć święty spokój.

Lubię fora tematyczne, ale co miesiąc przez zatajone błędy poprzednich użytkowników albo niewiedze mechaników coś jest do poprawy. Albo 2-4 razy w roku awaria i koniec jazdy.

Przepraszam, musiałem się uzewnętrznić na szybko.
specol jest offline   Odpowiedź z Cytatem