View Single Post
Stary 24-12-2019, 08:57   #20
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Sprzedaż samochodu i pytania kupujących

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to po co zawracać głowę ludziom którzy sprzedają diesla?
Bo pełen zbiornik za 250 zł wystarcza na przejechanie 1000 km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I kupujący chcieliby mieć ciastko (niskie spalanie) i zjeść ciastko (brak potencjalnie kosztownych napraw). A to tak nie działa...

Cytat:
Napisał Piotrek Wielos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle że w benzyna h tak samo jest dwumas, coraz częściej i dpf, o turbo nie ma co wspominać
Zgadza się, jak kupiłem Focusa to mój tata (ujeżdżający wówczas Astrę G 1.8 w benzynie) od razu marudził, że oho, będą wydatki, turbo, dwumas, dpf (którego fabrycznie u mnie nie ma, ale szczegół).
I co? Minęły 3 lata i kupił Astrę J - benzynę z turbiną i dwumasą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od tamtego czasu już się nie odzywa odnośnie moich potencjalnych kosztów - pewnie nie chce kusić losu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem