Temat: [Fiesta 2008-2012] Voice Control - aktualizacja bez usb
View Single Post
Stary 28-12-2019, 16:25   #11
namase
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Voice Control - aktualizacja bez usb

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale czytasz co m tu piszemy? aktualizuje się TYLKO PO USB (nie da się ideesem ucedeesem czy kablem od żelazka)
A po co taki negatywny wydźwięk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zmęczenie poświąteczne?

"My" czy "ja", bo kolega przed Tobą również aktywny na forum sugerował, że jednak można by to zrobić przez IDS lub UCDS, nikt inny głosu na ten temat nie zabrał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

O USB pytam, bo z innego tematu wiem, że możliwe jest dołożenie portu, a o braku możliwości aktualizacji ...212 nie byłem przekonany.

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
modułów 212 wielojęzycznych (w tym polski) nie da się zaktualizować niczym, ani kablem ani po USB, wkładasz i działa
Tymczasem na focusklubpolska takie info - D1BT-14D212-EB - bez języka PL, po aktualizacji 5.11 z flash, jest język polski.

Nie wiem, czy mam akurat ten moduł, ale po tej aktualizacji (z pendrive'a) mój focus zaczął gadać po polsku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

///

Zapewne chodzi tu o samą aktualizację Sync'a, którego nie mam w fieście, ale nie wiń mnie, że jeśli np tu:

https://forum.fordclubpolska.org/sho...2&postcount=18

...czytam o aktualizacji 212, a Ty piszesz o braku możliwości, dopytuję dalej.

Ostatnio edytowane przez namase ; 29-12-2019 o 01:37
namase jest offline   Odpowiedź z Cytatem