View Single Post
Stary 29-12-2019, 11:08   #9
varez
ford::amateur

Imię: Jacek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Kupione alufelgi nie pasują do moich piast

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na zdjęciu mam wrażenie że oparły się o piastę przy szpilkach
zweryfikuję, ale nie wydaje mi się

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to czego więcej oczekujesz?
Że mi zielone wsunie się na to fioletowe, a nie będzie się tylko stykać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://i.imgur.com/nYbJw3o.jpg

Cytat:
Napisał radkor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS. Czy felga przylega do powierzchni tarczy hamulcowej? Górne zdjęcie kolegi @Antej właśnie to sugeruje.
i to jest konkretne pytanie -- sprawdzę. Pewnie nie dziś, bo niedziela i śnieg leży, a w garażu za ciasno, mam nadzieję, że jutro się uda

Cytat:
Napisał Piotrek Wielos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przelec papierem otor w feldze
jeszcze pomierzę czymś bardziej precyzyjnym czy ścieranie będzie miało sens i pewnie tak zrobię, choć możliwe, że w 2020 dopiero
varez jest offline   Odpowiedź z Cytatem