Odp: Kamera cofania a Blaupunkt NX
Witam .Podlaczam sie pod temat ,
Zdecydowalem sie zalozy kamere cofonia oryginal to mojego s maxa , kupilem oryginal kamere wraz wiazka oryginal , wszystko bylo nowe z serwisu zapakowane w firmowych pudelkach , dokupilem modul , wiazke druga uzywana wraz z radie ktore posiadala wejscie na kamere , dawca rowniez byl s max , Zabralem sie sam na polaczenie wszystkiego w calosc , Kamera zalozona w klapie , przecigniety przewod do srodka auta , Podlaczylem wtyczki z modulem , wypieta wtyczka z paktronika i polaczona z wtyczka z wiazki , Przeciagnieta wiazka do radia ( posufitka ) , Podlaczeniu wszystkiego w calosc okazlo sie kamera nie dziala , brak obrazu na ekranie radia , Kolega z klubu zrobil aktywacje radia , i dalej brak obrazu z kamery , Dla pewnosci podstawilem inny modul , lecz wszystko bez obrazu , Moje pytanie gdzie moglem zrobic blad w podlaczeniu ( tak pasowaly wtyczki ) , czy ktorys z kolegow moze pomoc w rozwiazaniu tego problemu , ma duzo wieksze pojecie o tym jak ja , Jakie ywjscie jest ztego impasu , Bardzo prosze o pomoc , Za usluge oczywiscie zaplace moge dojechac , aby to tylko naprawic i doprowadzic to dzilania kamery cofania
|