Witam (ponownie) juz kiedys dzieki temu tematowi dolozyłem składane lusterka do mojego mk4, a teraz zauwazyłem dziwne demoniczne rzeczy. Ale od początku auto to mondeo przedlift 2008r dołozylem moduły drzwiowe (tył i przód) a przednie to takie które obsługuja wszystko (pamieć składanie itp) lewy przód 7G9T-14B533-EF, prawy przód 7G9T-14B533-KF bylo w tym temacie ładne zestawenie jaki part number modułu co obsługuje, i faktycznie uruchomiłem w elmie i lusterka składaja sie z przycisku na panelu do sterowania lusterkami i z kluczyka po zamknieciu, nastepnie dołozyłem fotel kierowcy z modułem na full wypasie (pamięc itp) i znowu elm i wszystko działa fotel pamieta nastawy, jedynie pozycji luster nie pamietało i nie pochylały sie one przy właczaniu wstecznego, ale olałem to. a teraz zauwazyłem ze gdy na panelu sterowania lusterkami guzik jest przełaczony do regulacji lewego lusterka to przy wrzuceniu wstecznego lewe lusterko opada prawe nie, gdy do regulacji prawego to prawe opada lewe nie, gdy przełacznik jest w połozeniu neutralnym zadne nie opada nic sie nie dzieje, i kiedy juz lusterko polozy sie przy wstecznym to po włozeniu jedynki i jazdy na wprost nie podnosza sie same trzeba je recznie regulowac. o co to moze chodzic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy moze czegos w elmie nie skonfigurowałem czy co? ktokolwiek widział ktokolwiek wie...