Temat: [Escape - Kuga USA] Fordpass czy udało się komuś aktywować
View Single Post
Stary 04-01-2020, 09:10   #37
mariuszkili
ford::amateur

Imię: Mariusz
Model: Escape (Kuga)
Silnik: 1,5 ecoboost
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Fordpass czy udało się komuś aktywować

Kolega tedi_k włożył bardzo dużo pracy w rozpracowanie TCU i szacun dla Niego za to. Żywo mnie ten temat interesuje i zrobiłem sobie w głowie takie małe podsumowanie. Biorąc na szalę to co mam i to co mogę zyskać, skórka nie warta wyprawki. W FordPass mam w tej chwili (bez aktywnego TCU) stan paliwa, oleju, licznika, pozycję auta, komunikaty o awariach i być może raporty o zdrowiu pojazdu. Nie mam zdalnego startu i sterowania zamkiem. Ale mam za to te dwie ostatnie funkcje z pilota i to z bardzo sporym zasięgiem. I tak nie wyobrażam sobie odpalania auta nie mając go na oku. Kiedy jestem w domu, to widzę auto przez okno i mogę je odpalić, to samo w pracy. Może w przyszłości łączność GSM zyska nowe funkcje, ale na razie zapał mi opadł.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mariuszkili jest offline   Odpowiedź z Cytatem