Odp: Wysokie ładowanie altelnatora 14,9V
CmXpk-tu sie z Tobą nie zgodzę w tej kwesti ,bo za utrzymanie stalego napiecia służy regulator napięcia ,po drugie to to ze na pewno na codzień nie jeżdzisz z włączonymi wszystkimi odbiornikami.Z tego co wyczytałem powinno być 13,5V .Gdyby tak było to bym się nie martwił ,ale żal mi bedzi ksenonów jak sie przepalą.Więc muszę dalej szukać .
Bump: CmXpk-tu sie z Tobą nie zgodzę w tej kwesti ,bo za utrzymanie stalego napiecia służy regulator napięcia ,po drugie to to ze na pewno na codzień nie jeżdzisz z włączonymi wszystkimi odbiornikami.Z tego co wyczytałem powinno być 13,5V .Gdyby tak było to bym się nie martwił ,ale żal mi bedzi ksenonów jak sie przepalą.Więc muszę dalej szukać .
Bump: CmXpk-tu sie z Tobą nie zgodzę w tej kwesti ,bo za utrzymanie stalego napiecia służy regulator napięcia ,po drugie to to ze na pewno na codzień nie jeżdzisz z włączonymi wszystkimi odbiornikami.Z tego co wyczytałem powinno być 13,5V .Gdyby tak było to bym się nie martwił ,ale żal mi bedzi ksenonów jak sie przepalą.Więc muszę dalej szukać .
Ostatnio edytowane przez Natiew ; 04-01-2020 o 18:40
|