Hej Hej. Zakupiłam kilka dni temu Activa kombi dla naszej rodzinki ale jeszcze stoi w salonie, bo trzeba załatwić papierologię i właśnie - opony zimowe. Dobre cenowo im się wykończyły na stanach. Możemy zamówić do serwisu z oponeo i założą - albo zakupić u nich te droższe ( nie wiem jakie konkretnie mają-dopiero jutro będzie wiadomo)
Możecie polecić jakieś w rozmiarze 215/50/R18, bo przeglądam to oponeo i głowa jak bania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Budżet jakieś 3 tys. Zimowo wielkich tras nie planujemy a i zimy u nas brak - wlkp.
W ogóle szukając według marki i konkretnego auta to rozmiaru w R18 nie ma do wyboru -ktoś wie dlaczego? Szukając samym rozmiarem bez podawania marki samochodu jakieś się znajdują. Nie sądziłam że wybór opon zimowych będzie mi spędzał sen z powiek.
Zastanawiałam się też jednak nad zakupem całych kół 17" ale tam trzeba chyba coś jeszcze dokupić(?) jakieś czujniki ( nie śmiać się proszę, dopiero się pilnie uczę)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jednak cena wtedy idzie w górę. Jestem w kropce i nie wiem co począć. Byłby w stanie ktoś z Was pomóc ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.