Temat: [Focus 2014-2018] Dołożenie kamery cofania
View Single Post
Stary 06-01-2020, 17:33   #633
korlis
ford::beginner

Imię: Tomek
Model: Focus MK 4 FL
Silnik: 1.0 EcoBoost 2nd gen
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Dołożenie kamery cofania do Sync2

Witam. Przymierzam się już od jakiegoś czasu do dołożenia w moim aucie kamery. Udało mi się trafić na znanym portalu blendę w tym samym kolorze co pojazd wraz z kamerką (praktycznie nowe), zaopatrzyłem się również w zgodną z katalogiem wiązkę klapy. I w tym momencie zonk bo rozprułem boczek bagażnika i osłonę słupka w poszukiwaniu wtyczki do podłączenia. Niestety nigdzie jej nie widać. Wzorowałem się na koledze @zmulim wychodząc z założenia że jeżeli ten sam rocznik i podobne wyposażenie to pewnie i u mnie wiązka będzie bogatsza. Mam wersję titanium kombi z ass, park asist, oświetleniem nastrojowym, sync 3 dokładany(oryginalnie był S2) a tej złączki nigdzie niestety nie ma. I tu skłaniam się ku rozwiązaniu tego problemu poprzez wymianę całej wiązki podłogowej na właściwą. @alfa16v widzę że zdobył tę wiązkę i stąd moje pytanie jaki jest jej numer i cena? (Korci mnie żeby dorzucić jeszcze blissa , elektrykę fotela i parę innych dodatków więc interesowała by mnie najbardziej rozbudowana wiązka) Jeżeli ktoś ma dostęp do etisa i był by w stanie pomóc będę zobowiązany co zamawiać chyba że macie jakieś inne propozycje...
korlis jest offline   Odpowiedź z Cytatem