Dzięki. Po kalkulacjach i u mnie właśnie te są "na prowadzeniu". Choć tata namawia mnie bardzo na Michelin, bo on całe życie na nich przejechał i nigdy nic.... Pytanie czy na polskich drogach się sprawdzają i odległościach, bo tata śmiga po USA więc tam odległości spore więc inne kategorie brane pod uwagę i mające znaczenie. I to E na oporach toczenia. W sumie bez sensu też płacić dużo za coś z czego się w pełni nie będzie korzystać ( do jakiego trybu jazdy dana opona jest przystosowana)
A tak jeszcze przy okazji zapytam - co znaczy "5WA" przy nazwie auta? To chodzi, ze 5 drzwiowy i kombi czy coś innego? Bo mam na opisie od dilera i kurcze nie wiem, a tata dopytywał. Rety jakaz ja jestem zielona - kupiła babka auto bo kolor jej się podobał-a cooo taaam oznaczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -żart
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale liczę na odpowiedź.