Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 11-01-2020, 14:32   #981
Magikos69
ford::amateur

Imię: Maciek
Model: Ford Escape MR'13 SE Sport Utility
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Siema, mam ten sam problem co mistral1 (nadmienię, że mimo ostrzeżeń " Magików z Forum " postanowiłem sam ogarnąć kwestię przejścia z SYNC3.0 19205 na SYNC3.4). Korzystając ze strony cyonlabs krok po kroku zrobiłem to co tam było w instrukcji.
Po zresetowaniu systemu pierwszy pendrivem, włożyłem pendrive nr.2 i wyskoczył błąd Error in : PKG_Erro3 na czerwonym tle.
Co teraz powinienem zrobić ?
Czy ściągnąć i wgrać od nowa wszystkie pliki pena nr.2?
Czy wg. instrukcji nacisnąć skip w prawo i power (chyba radia, bo raczej nie silnika) resetując system audio i navi?
Nadmienię, że w drugim porcie USB nie mam nic wpięte. Ta przyczyna odpada.

Pacjent to Escape z Kanady 2017 r. automat, 2.0, 240 KM. Miał jak kupowałem (w PL) wgraną wersję bez nawigacji (tu było pusto na ekranie), którą z powodzeniem zaktualizowałem po VIN- ie ze strony Forda. Navi nadal nie było, ale SYNC3 19205 hulał jak trzeba.

Zachciało mi się samemu grzebać i teraz mam problem, jestem w trakcie ściągania ponownego plików do update'u do SYNC 3.4.

Podpowiecie coś ? JAk to pisał " Magik Forumowy " wysyłam duże SOS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam
Maciej
Magikos69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem