Cytat:
|
a miejsca w kabinie jest aż nadto.
|
Jedyny plus tego auta, jak dla mnie, choć zaznaczę, nie siedziałem w nim nawet, ale właśnie wielkość w kabinie, a szczególnie na tylnej kanapie to dla mnie był plus. Design kia mi jednak najmniej pasuje, właśnie środka.
Cytat:
|
Poza tym, gdybyś czytał moje posty uważnie,
|
No aż tak nie czytałem, teraz sprawdziłem i się zdziwiłem, bo ceed jest dwa lata później zaprezentowany. Choć siedziałem w obu (w salonie, w używanym tylko i30) i jak dla mnie bardzo podobnie wykonane auta, choć ja na to spasowanie aż tak nie zwracam uwagi. W moim focusie, po prawie roku (pod blok prowadzi dziurawa droga - w mondeo zimą w drzwiach coś gadało na ten przykład), nic nie trzeszczy, a Zacharem nie jestem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i pochwal się co kupiłeś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do puretecha, to jechałem cactusem 1,2/130KM, więc można powiedzieć odpowiednik mojego 1,0/125KM i bardzo fajnie silnik chodzi. Zresztą, gdyby nie problemy z tym silnikiem (paski rozpuszczające się i zapychające, wymiana co 50 tys km) i sposobem załatwiania awarii przez PSA, to bym jeździł chyba właśnie cactusem, a może się skusił na C5 Aircrossa, bądź myślałem nad C4ST ale jednak...niemniej praca samego silnika bardzo na plus.