Temat: [Fiesta 2008-2012] Voice Control - aktualizacja bez usb
View Single Post
Stary 12-01-2020, 18:07   #15
namase
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Voice Control - aktualizacja bez usb

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym razem wina Forda nie Tuska...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford zawarł liczbę 212 w numerze części modułu BT/VC "wielojęzycznego" - tego co to do niego niema aktualizacji, o czym pisze kolega @Speedo - oraz w numerze części Sync1.1 (tego "twojego") a także Sync), które w oczywisty sposób dają się aktualizować.
Więc najpierw trzeba się upewnić o czym jest pisane... Bo jak w anegdocie: dyskusja o "wielkich owocach" może prowadzić donikąd jak jeden ma na myśli dynię a drugi jagodę leśną...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to teraz rozumiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki za odpowiedź. Dla mnie amatora 212 to 212, nie miałem pojęcia, że są różne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
żaden moduł 112 nie gada po polsku, jedyny moduł gadający po polsku to CS7T-14D212-A* z USB badź CS7T-14D212-B* bez USB
Jeśli mogę prosić o pomoc - wg tego, co mówiliście moduł CS7T-14D212-BG jest dobry, prawda? Przełożyłem dziś taki do siebie i niestety mogę go tylko połączyć z telefonem do dzwonienia/odbierania, bez możliwości odtwarzania muzyki bezprzewodowo, ani komunikatów po polsku.

Ostatnio edytowane przez namase ; 12-01-2020 o 18:22
namase jest offline   Odpowiedź z Cytatem