Cytat:
Tym razem wina Forda nie Tuska... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford zawarł liczbę 212 w numerze części modułu BT/VC "wielojęzycznego" - tego co to do niego niema aktualizacji, o czym pisze kolega
@ Speedo
- oraz w numerze części Sync1.1 (tego "twojego") a także Sync), które w oczywisty sposób dają się aktualizować.
Więc najpierw trzeba się upewnić o czym jest pisane... Bo jak w anegdocie: dyskusja o "wielkich owocach" może prowadzić donikąd jak jeden ma na myśli dynię a drugi jagodę leśną... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No to teraz rozumiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki za odpowiedź. Dla mnie amatora 212 to 212, nie miałem pojęcia, że są różne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
żaden moduł 112 nie gada po polsku, jedyny moduł gadający po polsku to CS7T-14D212-A* z USB badź CS7T-14D212-B* bez USB
|
Jeśli mogę prosić o pomoc - wg tego, co mówiliście moduł CS7T-14D212-BG jest dobry, prawda? Przełożyłem dziś taki do siebie i niestety mogę go tylko połączyć z telefonem do dzwonienia/odbierania, bez możliwości odtwarzania muzyki bezprzewodowo, ani komunikatów po polsku.