Cytat:
|
Pamiętaj że forscan się rozwija i to co niedawno było możliwe tylko przy pomocy ucds zaczyna pojawiać się w forscanie.
|
Cytat:
|
Lucas , ja jestem "biorcą" tego typu usług, jednak wiem, że żeby dojść do pewnej wiedzy niektórzy spędzili przy komputerach i w samochodach wiele godzin, wyjeździli dziesiątki litrów paliwa. Jakiś bonus więc powinni za to mieć.
Dodatkowo nauczyli się pewnych rzeczy i nie popełnią błędu lub bez problemu przywrócą stan pierwotny.
Za określoną niewielką kasę dostaniesz cały pakiet rozwiązań i często aktualizację.
Oczywiście wiem, żeż że zrobienie czegoś samemu to fajna przygoda a to jest bezcenne.
|
Ja nikomu nie odbieram prawa do zarobku. Wręcz przeciwnie - zgadzam się z powyższym. Prawda jest taka że nadal co najmniej 95% osób będzie wolało tego samemu nie ruszać i zlecić za opłata komuś, z roznych przyczyn: z obawy że cos popsują, z niewiedzy, itd. Sam mam zaktualizowany Convers+ - płaciłem za to i nie żałuję. Teraz bym pewnie próbował zrobić sam - bo lubię sam grzebać przy aucie.