View Single Post
Stary 14-01-2020, 14:26   #1
betto
ford::beginner

Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
Domyślnie Ford Protect - odstąpienie od umowy

Cześć,

Za kilka miesięcy kończy mi się podstawowa gwarancja a zaczyna bieg wykupionego chwilę po odbiorze auta Ford Protect. Teraz tego żałuję bo moja gwarancyjna przygoda z ASO - pomimo rozwiązania problemu - była raczej średnia. Poza tym okazało się, że koszty kolejnych rocznych przeglądów podane przed podpisaniem umowy mają się nijak do rzeczywistości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A był to istotny element przy decydowaniu się na rozszerzenie gwarancji.

Pomimo utraty 20% środków przy rezygnacji z Protecta i tak będę do przodu już przy kolejnym rocznym przeglądzie auta - tyle że nie w ASO. Jak coś rypnie to po prostu za to zapłacę. Praktyka pokazała, że ponoszenie kosztów "na wszelki wypadek" w moim przypadku się nie kalkuluje.

Mam więc pytanie czy ktoś przechodził ten temat? Plan mam (polecony za potwierdzeniem odbioru + numer konta do zwrotu), czy powinienem spodziewać się jakichś kombinacji ze strony Ford Polska? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
betto jest offline   Odpowiedź z Cytatem