Modyfikacje w Sync3 Mondeo Mk5
Witam,
Dzisiaj w warsztacie montowałem oryginalną kamerę cofania do mojego mk5. Miesiąc wcześniej wymieniłem samodzielnie Sync2 na Sync3. Poprosiłem w warsztacie o skonfigurowanie kilku opcji w komputerze jednak kilka opcji nadal nie jest włączona a jedną nawet mi wyłączyli. Odnoszę wrażenie, że nie są najlepsi w modyfikacjach oprogramowania i pomyślałem, że może sam spróbuję osiągnąć to co chcę bądź, któryś z forumowiczów zrobi to za opłatą.
Moje pytanie brzmi: Czy ciężko jest samemodzielnie dokonać modyfikacji? W sensie dokładnie jaki interfejs jest mi potrzebny do zakupu oraz program do wykonania modyfikacji.
Czego mi brakuje?:
1) Przy cofaniu widzę obraz z kamery natomaist w górnym prawym rogu nie pojawia mi się obraz wizualizacyjny samochodu z czujników. Przełączyłem tą opcję w ustawieniach natomiast nie pojawia się to przy używaniu.
2) Uruchamiam Wifi-hotspot i niestety dostaję informację "Nie można wyświetlnić teraz menu hotspot Wifi. Spórbuj ponownie później"
3) Została mi wyłaczona opacja "Ulubione kontakty" w książce telefonicznej w Sync3. Prosiłem o uruchomienie takiej opcji w zegarach przy sterowaniu kierownicą. Tam też tego nie widzę.
Z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi.
|