Witam.
Postanowiłem napisać ten temat, ponieważ nie znalazłem na forum po przeczytaniu setek postów dotyczących sync 3 odpowiedzi na moje problemy po przejściu z 3.0 na 3.4 199274.
Update przeprowadziłem zgodnie z instrukcją , wszystko przebiegło jak najbardziej poprawnie, ale... no właśnie zauważyłem kilka problemów:
1) brak gadającego lektora w navi F8, dzwięk się grającego radia się wycisza w momencie komunikatu navigacji ale lektora nie słychać, jest cisza.
2) głosowe wybieranie celu w navi, można wybrać głosowo "nawigacja" i ty jest ok, ale następny komunikat np. "znajdź adres" powoduje powrót do poprzedniego ekranu i kilku/kilkunasto sekundową zwiechę systemu.
3) podczas zwiększania/zmniejszania głośności pokazuje się okienko Audio a w nim cyfra zero i tylko zero ponieważ wraz ze zmianą siły dzwięku nadal jest zero.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki, porady itp. nie oczekuję że ktoś to zrobi za mnie i prosiłbym też aby nie pisać postów typu " wyślij do tego czy tamtego, podjedź tu czy tu to Ci to zrobią. Chodzi właśnie o to aby takie problemy starać się rozwiązać na forum, aby ktoś inny też mógł z tego skorzystać jak napotka na podobne problemy.
ps. co do 3 punktu jeden z szanownych forumowiczów podpowiedział, że wina leży po stronie złej konfiguracji, skoro tak twierdzi to pewnie tak jest, tylko dobrze by było to opisać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki z góry i pozdrawiam