Radio android. Ścisza się po uruchomieniu silnika
Witam wszystkich.
Pisałem już o swoim problemie w dziale audio cb w wątku android radio 2 din ale nie uzyskałem odpowiedzi, jako że problem mocno kłopotliwy postanowiłem napisać jeszcze raz w głównym wątku. Otóż na postoju(silnik nie pracuje) radio gra odtwarzacz mp3 i wszelkie inne źródła dźwięku grają, Po uruchomieniu silnika odtwarzacz i pozostałe źródła dźwięku po paru sekundach ściszają się tak ze prawie nic nie słychać tylko radio fm gra na normalnym poziomie, dodam jeszcze ze nastawa poziomu głośności nie zmienia się. Szukałem w internecie, przestawiłem już chyba wszystko w ustawieniach radia i ustawieniach androida i nie wiem co może dawać taki efekt.
Mam radio z czterema dotykowymi podświetlanymi przyciskami wiem jak im zmienić funkcje a z tym ściszaniem nie mogę sobie poradzić. Może ktoś spotkał się z czymś takim. Radio to Ezonetronics android 8.1 2g ram 32g pamięć wewnętrzna canbus nie jest wpięty. Poza tym działa przyzwoicie szybko reaguje na polecenia, z mapami google był jeszcze problem potrafiły wyłącza dźwięk po odtworzeniu komunikatu z nawigacji, z nawigacją sygic nie ma tego problemu koniec komunikatu radio gra dalej.
Dzięki za przeczytanie i pomoc.
|