Sprawdź jeszcze, czy nie ostał się jakiś zestaw głośnomówiący, albo inne coś, co może przyciszać radio. Np. uruchamiając silnik może uruchamiasz jakiegoś dokładanego Parrota, czy fabryczny zestaw (lub jego pozostałości) a Androidowe pudełko zakłada, że trwa rozmowa telefoniczna albo odtwarzane jest coś innego poprzez HSP. Nie mam pojęcia, co i jak jest podłączone, więc to taki trochę ślepy strzał, pamiętam że mnóstwo Focusów Mk2 z flot miało dokładane niefabryczne zestawy głośnomówiące i niefabryczne alarmy, więc już instalacja była "grzebana". Jak to później po wymianie fordowskiego radia na chińskiego no-name'a z Andkiem się zachowa - pojęcia nie mam.
I jeszcze jedno z tym związane - "na postoju" uznajesz za wyłączony silnik, ale zapłon włączony, czy postój bez kluczyka lub z kluczykiem w pierwszej pozycji (akcesoria)?
A sam się czaję, żeby wstawić Androida i kamerę cofania, ale jednak mam wciąż opory i chcę coś pewnego, porządnego, a nie nie nieznana elektronika zabudowana tak, że ni cholery nie widać, co się głębiej dzieje. Z gniazda zapalniczki łatwo coś chińskiego odłączyć, ale zabudowane w desce radio to jednak wymaga innego progu zaufania do producenta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.