Cytat:
|
...pokrętło przerobić ...
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pisząc trochę poważniej to jedynie cały tunel do przeróbki i rzeźba z modułem GSM (od gałki) oraz wymiana licznika na poliftowy i takie tam "duperele"...
To i tak jakoś tam wykonalny pomysł - choć wątpię by go dało się zrobić tanio, szybko i dobrze...
BTW - dzisiaj miałem konsultacje telefoniczne z ekipą, która od roku próbuje zrealizować pomysł założenia do Transita Connecta silnika, jaki tam fabrycznie nie był montowany. I od roku oraz nadal ma z tym problem... Na nic próba uzyskania odpowiedzi na pytanie "skąd wziąć soft do PCMa pod Connecta jak Ford go nie napisał"... Rozmowa w stylu "klient zamówił to musi się dać zrobić... Przecież już rok próbujemy"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kilka lat temu miałem jeszcze śmieszniejszą rozmowę - zadzwonił gość, że postanowił zamontować do motorówki silnik od Focusa MK2 (któryś, nieważne...). Wypytywał mnie jak można taki silnik odpalić. Powiedziałem mu - zgodnie z prawdą - że będzie musiał do tej motorówki założyć ABS...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gość się oburzył i rzucił słuchawką...