View Single Post
Stary 24-01-2020, 08:48   #14
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Shell V-Power taniej

120 - 140 km/h ale wiadomo, że jak są remonty to się jedzie 80-100. 5.2l udało mi się wykręcić na autostradzie w drodze ze Szczecina do Wormacji. Auto jak w profilu. Obciążenie - 2 osoby + walizki. Przewiduję sytuacje na drodze, hamuję silnikiem gdzie tylko się da - ostatnio zmieniłem klocki i tarcze po raz pierwszy od zakupu auta i wyłącznie z tego powodu, że tarcza już była dość mocno przeżarta. Zrobiłem na nich 75 tys. km + tyle co poprzedni właściciel.
Tak na szybko znalazłem dwa potwierdzone zdjęciami odczyty, tym razem przeprawa przez góry w 30-stopniowy upał i klima na full Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wormacja (Niemcy) - Gruyeres (Szwajcaria) - Montelimar (Francja), 828 km, 44.81 litra diesla czyli 5.4 litra.
I ostatni w trakcie powrotu z Prowansji, było trochę kręcenia się po okolicy (a kto był na Lazurowym Wybrzeżu albo w Monako ten wie jakie tam są górki wszędzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a dopiero potem trasa do Austrii przez Włochy, wyszło 844 km i 45.85 litra diesla, też 5.4 litra.
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem