View Single Post
Stary 27-01-2020, 12:51   #2415
kubol70
ford::beginner

Imię: Robert
Model: Ford Edge
Silnik: 3.5L V6 24V MPFI DOHC
Rocznik: 2017/2018
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał kubol70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z mirrorlinkiem ok znalazłem ale z pendrive'a bezpośrednio to nie zauważyłem.A skoro tak to możesz podlinkować , oświecić czy temat na pw ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No widzę ze kolega nie chce się pochwalić. Z tego co się zorientowałem to trzeba dokładać moduł do synca więc nie chodzi tu tylko o dodatkowe oprogramowanie. Gadam z jednym Wietnamczykiem na FB który mi wysłał że potrzebne jest coś takiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chce 100$ + koszta wysyłki po podaniu adresu.
tutaj link do jego fimiku na YT
https://www.youtube.com/watch?v=zLVJBNsRFwI

Więc jak to się ma trzeba coś dokładać czy nie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze jedna sprawa:
Podczas aktualizacji z 19.200 na 19.274 po włożeniu pendrivea wywala mi
Instalacja nieudana Kod błędu: MEM_ERR01 .....
3 x pendriv z fat32 , exfatem , ntfs w różnych konfiguracjach 8 , 16 , 32 GB i dalej to samo (Reset systemu w aucie też robiłem) czy może trzeba wrócić do bazowej 19101 i dopiero potem wgrywać 19274. Pozdrawiam
Czy to błąd braku pamięci ?
kubol70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem