Witam.
Przeczytałem cały post co do wymiany normalnych lamp na Full LED i okazuje się że różnie to bywa z cała procedura wymiany na Full LED.
Nie ukrywam że sam nad tym się zastanawiam i w tym momencie analizuję procedurę całego przedsięwzięcia.
Ale jak widzę to okazuje się że w różnych wersjach aut są różne wiązki zależne od uposażenia i typu zwykłych lamp z LED dziennymi bo nie zawsze są takie same i wymagające dokładania brakujących kabli z pinami lub wymianą całych wiązek.
Ja zastanawiam się na wersją trochę na skróty gdyż w tym momencie nie mam dostępu do kompa itd.ale mam okazję kupić lampy Full LED a mianowicie nad samą wymianą lamp na Full LED i zamianą pinów 2-5 aby działały długie i aby jak to ktoś już wspomniał wcześniej w poście aby cieszyć się jakością świateł LED a w późniejszym czasie na dołożeniu HCM, czujników poziomowania, wiązek i programowanie BCM i aby w pełni wykorzystać możliwości lamp Full LED.
Zastanawiam się tylko czy faktycznie sama wymiana przejdzie u mnie bo muszę pierw sprawdzić jak pełną mam wiązkę do lamp. i czy faktycznie wymieniając zwykłe lampy ale z LED dziennymi jakie ja mam nie trzeba będzie nic kodować w BCM aby działały te światła.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I czy światła w takim przypadku działają ?
Z góry dziękuję za wszelkie komentarze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.