Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 03-02-2020, 23:45   #2176
agmar
ford::beginner

Model: kuga
Silnik: 2,0 163KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Witam
Pierwszy post i problem z radiem firmy bosion link do aukcji https://www.aliexpress.com/item/3305...chweb201603_53
Chciałem zamontować do samochodu (kuga 2.0 diesel 2013r) i mam taki problem podłączam wszystkie wtyczki razem z can bus. radio od strony gniazd wygląda tak :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
teoretycznie miało być plug &play ale gdy jest podłączone gniazdo B - ze schematu wychodzi że to can-rx a drugi kabelek NC to niestety radio startuje ale zatrzymuje się na takim ekranie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i za nic nie mogę wejść normalnie na androida klikam domek czy cofnij i cały czas wraca do tego ekranu ale działa sterowanie z kierownicy (przyciski po prawej stronie) wyświetla otwarcie drzwi, włączenie nadmuchu klimy. Jak odepnę wtyczkę B to w radiu działa wszystko mogę ustawić wszystko ale brak can więc już otwartych drzwi nie pokaże, klimy nie pokazuje, sterowanie z kiery nie działa. Sam moduł can jest taki :
Numery jak widać i dwa gniazda po prawej i lewej stronie. Jak coś nie podałem to powiedzcie postaram się jak najszybciej dopisać.
agmar jest offline   Odpowiedź z Cytatem