View Single Post
Stary 05-02-2020, 22:45   #75
Didus
ford::average

Imię: Dariusz
Model: S-MAX TITANIUM AWD
Silnik: 2.0 TDCI 180PS
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: wymiana lamp soczewkowych na Dynamic Full LED

Czyli jak rozumie bez zmiany ustawień przez kompa nie ma możliwości aby lampy działały po części prawidłowo ( oczywiście pomijając dodatkowe opcje poza świeceniem ) czyli kierunkowskazy, długie, krótkie ( po zamianie ponów 2-5) i led dzienne...?

Bo jak czytam wcześniej to napisane jest wyraźnie że wystarczy tylko lampy zmienić i już działają podstawowe funkcje a ze zamianą pinów również krótkie.

Oczadzieć można jak nie spójne są te informacje... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Znalazłem kogoś niedaleko kto ma interface STN1170 ELM327 v3 Diagnoza OBD2 MS-CAN Ford
I teraz pytanie czy można tym włączyć co trzeba aby lampy działały ? którym programem i jak ?

Z góry dziękuje !.

Choć wiem że nie jeden forumowicz chętnie by napisała szukaj sobie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale może chociaż link...

A jak się okazuje często człowiek się naczyta, naczyta a potem się okazuje że ktoś coś nie dopowiedział i już jest zonk, dlatego wole być pewien.

PS.

Ja już kiedyś miałem temat wymiany lamp na LED ale jakoś temat umarł i nik nic więcej nie napisał.

Ostatnio edytowane przez Didus ; 05-02-2020 o 22:51
Didus jest offline   Odpowiedź z Cytatem