Cytat:
|
taka instrukcja, o której @r0m4n27 wspomniał
|
a wspomniał bo jakoś nie widzę?
nie było żadnej instrukcji, było napisane jak teraz, że się da kablem viaken - moderator pewnie podobnie jak inni uznał za reklamę i usunął no to nasz przemiły kolega nagrodził moderatora wyszukanymi epitetami i tyle, następnie napisał swoje "da sie" ponownie i to koniec historii
poza tym jak widać na zdjęciu zamieszczone modyfikacje, które "da się" zrobić "za darmo" a inni "biorą za to hajs!!!" są produkcji rosyjskiego kolegi M0tral z Moskwy i zostały mu po prostu ukradzione, każdy kto wie o co chodzi w UCDS wie, że ogranie podstawowej modyfikacji C+ FL kosztuje 1 duży kredyt za 40 euro + 10 za digitale + 10 za kolorki, powiedzmy, że kolorki pomijamy to zostaje 50 euro do zapłacenia Rosjanom + 7% (chyba) pajpala za przekazanie pieniędzy to na dzień dzisiejszy stanowi kwotę 230pln, jak ktoś to robi taniej to znaczy, że posługuje się towarem kradzionym albo jest Świętym Mikołajem (pomijam sytuacje, gdzie ktoś robi kilka modyfikacji i za zegary robiący mu policzy powiedzmy 200 bo rozliczył to sobie w czymś innym, np. w 163 koniach czy cuś)
niestety na Forum nie możemy popierać ani tym bardziej propagować kradzieży, więc zapewne taka instrukcja się nie pojawi (lub pojawi i zostanie usunięta)
ja osobiście w swoim aucie mam soft kupiony bezpośrednio od wspomnianego kolegi z Moskwy i miałem przez pewien czas z nim kontakt, no nie było tanio, dałem chyba ze 120 euro ale muszę powiedzieć, że jest to przemiła i bardzo uczynna osoba, "towarzyszył" mi on-line w garażu chyba do 2giej w nocy (u niego pewnie była 4) i służył radą i pomocą, niestety przez takie zagrywki jak powyżej ma on obecnie duży żal do Polaków, za co trochę chyba powinniśmy się wstydzić? (zwłaszcza, że dużo korzysta się z wiedzy zawartej na forach rosyjkich) a nie wychwalać się na lewo i prawo że "wydymaliśmy durnych kacapów" itp.